WIJ ZIJN ONLINE!

rawpixel-620238-unsplash_velvet.jpg

Yeeesss... Het heeft even geduurd, maar hier zijn we dan!

Get Inspired door onze nieuwste website en ontdek nog meer waar Velvet juist voor staat, wie we zijn, wat we doen, etc. 

Leuk om weten! De website zal regelmatig een update krijgen met nieuwe foto’s & blogposts (GET INSPIRED). Boek via onze website je PRIVATE SHOPPING night of bestel online een digitale giftcard (die je dan meteen in je mailbox ontvangt). 

Online giftcards, check! Een webshop is er niet. Velvet kiest bewust voor een fysieke winkel, waarbij de beleving centraal staat. Offline gaat uiteraard samen met online. Et voilà, we prikkelen je maar al te graag met onze website & social media accounts @velvetstore.be.

Wanna get inspired? Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en ontvang op regelmatige basis een mailing met de laatste updates.  

Tot binnenkort!

Lieve groetjes,

Jan & Jenske

Jenske Pemen